"V" (2 db)

​​​​Vatanim Sensin - A hazám te vagy (2016-2018)

A sorozat 2 évadban 59 részes. Befejező részét 2018. június 7-én vetítette a török Kanal D csatorna.

Történet:
Az Égei-tenger fest​ői partvidékén egy szerelmi történet kezd kibontakozni egy férfi és egy nő között. A sorozatban feltűnnek időtlen emberi érzelmek, erős karakterek és lélegzetelállító romantikus helyzetek.

Szereplők:
Halit Ergenç (Cevdet), Bergüzar Korel (Azize), Boran Kuzum (Leon), Pinar Deniz (Yildiz), Miray Daner (Hilal), Celile Toyon Uysal (Hasibe), Fatih Artman (Yakup), Onur Saylak (Tevfik), Ömer Baskul (Greek Military), Genco Ozak (Mehmet), ...


 ​​Sebzett szív magyar felirattal facebook-csoport
 Sorozatbarát

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vuslat - Egyesülés  (2019)

A sorozat 44 részes, befejező részét 2020.03.09-én vetítette a török TRT1 tv-csatorna.

Történet:
Aziz az apja és az anyja által alapított cég egyedüli vezetője. Attól a pillanattól kezdve, hogy beleszeret Feridébe, önmagát és addigi életét kérdőjelezi meg. Feride csendes életet él apjával, mostohaanyjával és testvéreivel. Egy szabóságban dolgozik, hogy segítse apját, de nem tud lépést tartani mostohaanyja végtelen igényeivel és a gyermekek költségeivel.
Egy éjszaka gyilkosság szemtanúja lesz, amelyben Aziz is érintett. Feride elhatározza, hogy panaszt tesz a rendõrségen, de megtudja, hogy testvére, Firat is részt vett benne. Aziz elég erős ahhoz, hogy ezt a lányt bogárként összetörje. De Feride nem tudja, mit tegyen. Aziz beleszeret Feridébe és bár Feride sem közömbös Aziz iránt, büszkesége megakadályozza, hogy közeledjen hozzá. Miután elfogadják a szerelmüket, lehetetlen helyzettel találják magukat szembe.

Szereplők:
Kadir Dogulu (Aziz Korkmazer), Devrim Özkan (Feride Çaglar), Mehmet Özgür (Salih Koluber), Ümit Kantarcilar (Kerem Saltuk), Pelin Uluksar (Nehir Erdem), Gamze Süner Atay (Hasibe Çaglar), Baran Bölükbasi (Firat Çaglar), Erdem Akakçe (Meczup Abdullah), Murat Karasu (Faik Çaglar), Osman Alkas (Tahsin Korkmazer) ...


 Ne engedd el a kezem HUN facebook-csoport
 Sorozatbarát

----------------------------------------------------------------------------------------------------------