"O,Ö"  (3 db)

2020.04.10


A sorozatot 2016-ban vetítette a Show TV. Sajnos csak öt részt élt meg .

  • Sorozatbarát - talán ha majd elkezdődik a fordítás

Oyunbozan - Kegyetlen játékok 

(2016)


Tartalom:

A történet, egy tehetséges újságírónő, Selin meggyilkolásával kezdődik. Selin, egy számítógépről adatokat szerzett meg, ami igazolhatta főnöke illegális tevékenységét. Selin halálát öngyilkosságnak állítják be, de a híres sebész testvére rájön az igazságra. Emre megesküszik, hogy bosszút fog állni testvére haláláért. Egy nap azonban egy gyönyörű pszichológus nő érkezik a kórházba, beteg húgával. Emre vállalja, hogy megmenti a kislány életét, de egy szívességért cserébe. Ecenek, a pszichológus nőnek, személyi terapeutaként be kell épülni a Yamaner villába, hogy bizonyítékokat gyűjtsön Mahir Yamaner ellen. 


Szereplők:

Baris Kilic (Emre), Serhat Tutumluer (Mahir), Tuvana Türkay (Ece), Gülçin Santircioglu (Mine), Serdar Orçin (Adnan), Orçun Iynemli (Demir), Ozan Dolunay (Rüzgar), Serhan Ernak (Coskun), Dilek Çelebi (Zehra), Serhat Paril (Kaan), ... 


A sorozat 1. részét 2020. március 4.én sugározta a török FOX tv-csatorna, vetytése jelenleg is tart.

  • "Sorozatbarát"-on nem érhető el.

Öğretmen - A tanár

(2020) 


Tartalom:

Egy pszichológiai thriller sorozat, a Mr. Hiiragi's Homeroom című japán sorozat adaptációja. A történet főhőse, Akif Erdem, egy fizikatanár, aki a megszokottól teljesen eltérő módszereket használ a tanításban. Eltökélt célja, hogy emberségre tanítsa a diákjait. Ahhoz, hogy ezt véghezvigye, felrobbant az iskola épületében egy bombát, és túszul ejti a Küçükkapı gimnázium 12/A osztályát. Akif egyetlen kérdésre szeretne választ kapni az osztálytól: "Ki okozta közületek az osztálytársatok, Rüya Örnek halálát?" A túszul ejtett fiataloknak ebben a helyzetben csak egyetlen esélyük van a szabadulásra: az igazmondás. 


Szereplők:

İlker Kaleli (Akif), Ceren Moray (Zeynep), Afra Saraçoğlu (Gizem), Serhat Kılıç (Taner), Serkan Keskin (Yılmaz), Şerif Erol (Metin), Ruhi Sarı (Ziya), Beran Soysal (Mahir), Cansın Şenel (Simge), Hasan Şahintürk (Kenan), İsmail Karagöz (Coşkun), Hakan Dinçkol (Harun) 


A sorozat 13 részes, a befejező részt 2017.04.13-án vetítették Törökországban.

Ölene Kadar - Mindhalálig

(2017)


Történet:

Daghan orvos, aki megpróbálja gyakorlatot szerezni, ám egyik pillanatról a másikra börtönbe kerül. Elveszíti reményét, jövőjét és életének legszebb napjait egy bűncselekmény miatt, amit soha nem követett el.


Szereplők:

Engin Akyürek (Daghan Soysür), Fahriye Evcen Özçivit (Selvi Nardan), Gülcan Arslan (Beril Karali), Sarp Levendoglu (Ender Yoranel), Tansu Biçer (Yilmaz Saner), Ferdi Sancar (Fahri), Serpil Gül (Sabiha Soysür), Taner Turan (Halil Soysür), Gizem Kala (Ayse Soysür) ...