"E"  (2 db)

2020.04.10


A sorozat 59 részes, vetítése Törökországban 2019.12.24-én fejeződött be.

Elimi Bırakma - Ne engedd el a kezem

(2018)


Történet:

A történet egy Azra nevű lány körül forog, aki Amerikában tanul, hogy olyan profi szakács, mint az apja. A repülőgépen találkozik Cenkkel, Ferida Celen unokájával és tévedésből a repülőtéren elcserélik a táskáikat. 

Cenk, akit kirúgtak az amerikai egyetemről, meg akarja választani a saját sorsát. Szemtanúja lesz annak, ahogy Azra élete hatalmas fordulatát vesz. Azra apja egy tűzeset következtében meghal, őt és autista testvérét a kapzsi feleségre hagyva.


Szereplők:

Alina Boz (Azra Günes), Alp Navruz (Cenk Çelen), Dolunay Soysert (Sumru Günes), Ebru Aykaç (Serap Çelen), Emre Bey (Arda Çelen), Seray Gözler (Feride Çelen), Gökçe Yanardag (Hülya Akgün), Yüksel Ünal (Ferhat), Yigit Kagan Yazici (Mert Günes), Cemre Gümeli (Cansu Kara) ...


A sorozat 51 részes, befejező részét 2019.08.06-án sugározták Törökországban.

  • Vagy nézheted a videa.hu-n. 

           Keresőszó: korai madár

Erkenci Kuş - Korai madár

(2018)


Történet:

Sanem egy természetes, vidám, fiatal lány, aki arról álmodozik, hogy író lesz és a lakatlan Galapagos-szigetekre költözik. Szülei férjhez akarják adni, amennyiben nem vállal el egy komolyabb állást. Leyla a nővére beajánlja a munkahelyére, egy reklámügynökséghez. 

A cég tulajdonosának, Aziz Divitnek két fia van, Can és Emre, akik részvényesek a társaságban. Emre a cég pénzügyeivel foglalkozik és reménykedik, hogy majd ő veszi majd át apjától a társaság irányítását. Can fiatal, szerény és vonzó egyéniség, akit a lányok nagyon kedvelnek. Pontosan ellentéte Emrének. 

A lány belépése a céghez igencsak megváltoztatja az események menetét ...


Szereplők:

Demet Özdemir (Sanem Aydin), Can Yaman (Can Divit), Öznur Serçeler (Leyla Aydin), Berat Yenilmez (Nihat), Özlem Tokaslan (Mevkibe), Birand Tunca (Emre Divit), Cihan Ercan (Zebercet), Tugçe Kumral (Deren), Anil Çelik (Cey Cey) ...