FACEBOOK-CSOPORTOK

Ahhoz, hogy valamennyi, itt összegyűjtött, magyar felirattal ellátott török sorozatot, illetve annak linkjeit el tudd érni és meg tudd nézni, előbb felvételt kell nyerned mindösszesen 

                     30 KÜLÖNBÖZŐ FACEBOOK-CSOPORTBA.

Ez ijesztően nagy szám és - ahogy a hozzám érkező kérdés sokaságból is kitűnik - átláthatatlan, követhetetlen. Ráadásul a csoportok elenyésző része nyilvános, túlnyomó többségük ZÁRT, VAGY TITKOS, vagy éppen felváltva, hol ez, hol az. 


Mindez számomra is érthetetlen, főleg hogy még mindig az a szlogen, hogy "mi ingyen, a szabad időnket feláldozva nektek csináljuk, a ti szórakoztatásotokért vagyunk". Sokadszorra jön elő egy költői kérdés: ha az a cél, hogy minél több emberhez eljusson a film, minél többeknek nyújtson szórakozást, akkor miért kell "lelakatolni", vagy hétpecsétes titokként kezelni annak forrását?

Ha egy csoport zárt, vagy titkos és nem vagy tagja, akkor várnod kell, amíg egyszer csak megnyitják egy rövid időre (persze előre nem tudható, hogy mikor) és akkor jelentkezhetsz. Amíg ez nem történik meg, hiába a barátaid ajánlása, vagy az adminok bombázása,  úgysem fogsz felvételt nyerni. 


Itt a weboldalon a sorozatok képei alatti linkek csak akkor működnek, ha tagja vagy az adott csoportnak. Ha nem, akkor marad a SOROZATBARÁT, (már ha sikerült meghívód szerezned és tudtál regisztrálni), vagy hűséges, jó öreg barátod, a google.


A FACEBOOK CSOPORTOK ELÉRHETŐSÉGEI: